|
>> >> >> > -Antalya'ya ayın 22'sine iki kişilik yer ayırtacağım. Yer var mı? >> > -Var efendim hem de kampanyalı. >> > -Ne kadar? >> > -Bilet başı 9 YTL efendim. >> > -? >> > -Alo. >> > -Kardeşim bilet ne kadar dedim? >> > -> İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim. >> > -Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü > numara dalga geçiyor birisi. >> > -Telefonu kapatır. >> > >> > ***** >> > -Ben işadamıyım. Utanırım acenteden 9 ytl'lik bilet istemeye. Böyle > telefonla direkt alamaz mıyım? >> > >> > ***** >> > -Kızım İzmir'e 9 YTL'lik biletlerden istiyorum iki tane. >> > -Maalesef İzmir'e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. >> > -Adana'ya olsun o zaman. >> > -Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef. >> > -Ya; nereye varsa ver kızım. > Şu kadını ölmeden bi uçağa bindireyim. >> > >> > ***** >> > (Kampanyanın birinci haftası . Tüm biletler tükendikten sonra). >> > -> İndirimli biletlerden istiyorum. >> > -Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. >> > -Yalancılar sizi. >> > -Bineceğim uçağa. Bağıracağım ' kim 9 YTL' lik biletlerden aldı diye' > kimse elini kaldırmazsa da sizi mahkemeye vereceğim. >> > >> > ***** >> > -> İndirimli bilet kaldı mı? >> > -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. >> > -Ben öylesine sormuştum zaten. Olsa da almayacaktım. >> > >> > ***** >> > -Samsun'a iki kişilik 9 YTL'lik biletlerden istiyorum. Ayın 8'ine. >> > -Var efendim. İsimleri alayım lütfen. >> > -Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz? >> > -Elbette efendim. >> > -Emin misin sen? >> > -Eminim tabi efendim. >> > -İyi, alayım o zaman. >> > >> > ***** >> > -Dokuz YTL'lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım. >> > -Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim. >> > -Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece. >> > -Üzgünüm efendim dokuz YTL'lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz. >> > -Soyguncular. Sadakam olsun. >> > >> > ***** >> > -Dokuz YTL'lik biletlerden istiyorum. >> > -Hangi yön ve tarihe olacak efendim. >> > -Hiç fark etmez. Çoluk çocuk uçak görsün. >> > >> > ***** >> > -Bacım Gaziantep'e dokuz YTL'lik bilet alacaktım. >> > -Maalesef hiç kalmadı efendim. >> > -Hiç mi kalmadı ? >> > -Hiç kalmadı . >> > -Nasıl olur. Binlerce bilet satıldı yani. >> > -Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı. >> > -O kadar adam ne yapacak Antep'te hayret bir şey. Allah Allah. >> > >> > ***** >> > -Alo. >> > -Onur Air mi? >> > -Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim? >> > -Dokuz YTL'lik bilet alacaktım. >> > -Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz. Ban sadece yer olup > olmadığını söyleyebilirim. >> > -Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana. Biter filan > şimdi. >> > >> >> This message and attachments are confidential and intended solely for the > individual(s) stated in this >> message. If you received this message although you are not the addressee, > you are responsible to keep the >> message confidential. The sender has no responsibility for the accuracy >> or > correctness of the >> information in the message and its attachments. Our company shall have no > liability for any changes >> or late receiving, loss of integrity and confidentiality, viruses and any > damages caused in >> anyway to your computer system. >> >> >> Bu mesaj ve ekleri, mesajda gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozeldir > ve gizlidir. Bu mesajin muhatabi >> olmamaniza ragmen tarafiniza ulasmis olmasi halinde mesaj iceriginin > gizliligi ve bu gizlilik yukumlulugune >> uyulmasi zorunlulugu tarafiniz icin de soz konusudur. Mesaj ve eklerinde > yer alan bilgilerin dogrulugu ve >> guncelligi konusunda gonderenin ya da sirketimizin herhangi bir > sorumlulugu bulunmamaktadir. Sirketimiz >> mesajin ve bilgilerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, > butunlugunun ve gizliliginin >> korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize > verebilecegi herhangi bir zarardan >> sorumlu tutulamaz. > > >
En son Anonymous tarafından Prş Ara 08, 2011 11:54 pm tarihinde darbelendi.
|