|
Okur yazarım Allah’a şükür Yalanım varsa yüzüme tükür Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Dünya ahret her tür kitabı Gazete dergi her bir masalı Hadisi sünneti her dil kelamı Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Okur yazarım mecbur ettiler Sınıfta camide dersler verdiler Maksat hasıl oldu ve öğrettiler Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Öğretmen müfredat dışına çıkmaz İmam bir-iki ay kafaya takmaz Ethem ilim teknolojiden çakmaz Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
İyi çalışırım deliler gibi Yinede fakirim tembel misali Çalan biri var alın terimi Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Futbolu severim takım tutarım Partide fanatik kemik tabanım Ne derse başkan ona taparım Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Kitabı severim aksi günühlık Anlamaya çalışan büyük münafık Büyükler doğru der herkes mutabık Okur yazarım Allah’a şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
Aynaya baksam işime gelmez Hakikati bilsem huzurum kalmaz Bu vatana bu evlat yakışık almaz Okur yazarım edemem şükür Okuyup yazmadım hiçbir fikir
En son Anonymous tarafından Pzt Tem 18, 2011 7:21 pm tarihinde darbelendi.
|